Coffee To Go

Hallo


Coffee to go!

 

Hoewel Azotod wegens de huidige coronamaatregelen geen bezoekers kan ontvangen, wordt er achter de schermen hard gewerkt. De studenten van zowel het ROC als project DURF! zijn dagelijks hard aan het werk voor de wijken Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn. Een van de projecten die DURF! heeft neergezet, en waar je mogelijk bekend mee bent is de Coffee to go! Na een proefperiode is dit concept wat aangepast, en gaat door!

 

Vanaf 1 mei schenken studenten van DURF! voor een habbekrats koffie en thee in Azotod! Voor slechts 1 euro kun je op weg gaan met een warm bekertje in je hand! Voor een iets hogere prijs zijn er ook cappuccino's, espresso’s, latte’s en verschillende snacks te verkrijgen!

 

Mocht je ons krijtbord aan de straatkant missen, is het juiste pad ook te vinden aan de hand van de vlag en banner buiten Azotod. De koffie en thee wordt bij het raam rechts naast de ingang geschonken. Dit gebeurt iedere dinsdag en woensdag tot in ieder geval 17 juni, tussen 11.30 en 15.30 (onder voorbehoud).

 

Met dit aanbod willen we graag je aandacht vragen voor het Flip Flop zomerfestival! Vanaf 17 juli is het iedere zondag weer feest in Azotod. Tijdens dit familiefestival maken we een muzikale wereldreis, van rock naar reggae, tot aan balkanpop en Ierse folk, dit is een ervaring die de horizon verbreedt. Naast optredens vinden er ook verschillende workshops plaats, en zijn er hapjes en drankjes die bij de verschillende thema’s passen! Mocht dit je interesse wekken, geef dan je e-mailadres op, om een persoonlijke uitnodiging te ontvangen voor dit gratis festival!

 

Een koffie to GO!