Ons team

We zijn meer dan een groep studenten. Wij zijn een diverse groep jongeren van allerlei verschillende opleidingen, niveaus, oorsprongen en ga zo maar door. Wij hebben zo ook allemaal onze eigen doelen en interesses. Zodoende hebben wij allerlei verschillende projectgroepen ingericht. De stagiaires, wij dus, hebben zich verdeeld over de volgende groepen: Sportgroep, Feestgroep, Durf-Extra en meer! Leer ons hieronder beter kennen en controleer of jij je hiertussen ziet lopen. 

Hey,
Ik ben Boris van Lieshout en ben sinds de start van DURF! de Praktijkbegeleider. Met DURF! zorgen we voor een uitdagende leeromgeving voor studenten en brengen we samen met het werkveld de jongeren uit de wijk in beweging. Niet alleen werken we aan talentontwikkeling van de jongeren maar ook bij de studenten. Studenten krijgen veel verantwoordelijkheid in een veilige omgeving waar ze fouten mogen maken. Ze nemen eigen passies mee in hun stage en nemen de jongeren mee in hun enthousiasme. In deze constructie werken we aan een mooie toekomst van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Hii, ik heet Madelief en ik ben 20 jaar. Zelf woon ik in Gouda. Ik volg momenteel de opleiding pedagogiek aan de hogeschool utrecht. Momenteel zit ik in mijn 2e jaar.  Ik doe deze opleiding omdat ik het leuk vind om met kinderen en jongeren te werken. Ik hou van sporten, met name dansen. Voor een feestje ben ik ook altijd in, dus Durf! is de perfecte stage voor mij. Ik kijk er naar uit om te gekke activiteiten te organiseren met behulp van diverse jongeren en er een feestje van te maken dit jaar :)

Hallootjes, Mijn naam is Sering (26), 2e jaars student van de opleiding Social Work en woon in Utrecht Zuilen. Ik geloof in verbinding maken met jongeren door middel van creativiteit en kunst, waarbij hoofd en hart samenwerken. Peer to peer work zie ik als zeer waardevol om van elkaar te leren en elkaar te empoweren! Graag ga ik het gesprek aan met jongeren over belangrijke (levens) thema’s die jongeren aangaan en kijk vooral naar mogelijkheden om aan te sluiten bij hun behoeften en wensen. Bij DURF! betrekken wij dan ook de jongeren bij de organisatie van events die zij als waardevol zien. Ik zie de kracht van co-creatie met diverse belanghebbenden, waaronder dus de jongeren zelf!
Hallo mooie mensen. Mijn naam is Mimi. Ik ben 28 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Aruba. Ik woon al vier jaren in Nederland. Ik woon in Almere. Ik zit momenteel in mijn 2de jaar van de opleiding Pedagogiek aan Hogeschool Utrecht. Mijn hobby’s zijn onder ander: reizen, koken, kunst, zingen en schilderen. Mijn interesses liggen in het communiceren met jongeren en kinderen. Ik vind het zinvolle om jongeren in hun passie te ondersteunen. Ik wil graag jongeren leren kennen en ondersteunen om zichzelf te zijn. Ik ben Nadia Spyrakos en volg de opleiding Pedagogiek. Ik heb twee hele lieve zusjes waar ik een hele goede band mee heb. Verder ben ik half grieks en dat is zeker te zien aan mijn achternaam;) Wat ik heel leuk vind om te doen is turnen en met vrienden afspreken. Sociaal contact is echt waar ik van geniet. Daarom ben ik ook bij Durf! stage gaan lopen. Ik vind het enorm leuk om met andere studenten en jongeren dingen te organiseren. Het blijkt ook wel dat ik het leuk vind, want dit is namelijk al mijn tweede jaar dat ik bij Durf! betrokken ben en ben nog altijd aan het genieten!Hi! Ik ben Judith en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie Social Work, met het uitstroomprofiel jeugd. Wanneer ik niet bezig ben met school en stage ben ik vaak met vrienden. Ik vind het leuk om uit eten te gaan, een terrasje te doen of om iets leuks met vrienden te ondernemen. Andere hobby’s zijn sporten en buiten genieten van het zonnetje. Bij Durf wil ik graag leren om toffe evenementen te organiseren, contact te maken met jongeren en samen te werken met anderen partijen.


Hi allemaal,

Mijn naam is Azra, ik ben 19 jaar en ik kom uit Driebergen. Momenteel zit ik in mijn 3de jaar Sociaal Werk, met het uitstroomprofiel Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening op het ROC Vondellaan. Ik volg deze opleiding, omdat ik het leuk vind om met verschillende doelgroepen in contact te gaan. In mijn vrije tijd houd ik ervan om iets leuks te doen met vriendinnen en te reizen. Voor het komend jaar ga ik stagelopen bij DURF! Ik vind het leuk om voor jongeren of samen met jongeren activiteiten organiseren en dit is ook de reden waarom ik voor DURF! Heb gekozen. 
Hallo mijn naam is Myrthe, ik ben 20 jaar en ik woon in Apeldoorn. Ik doe de opleiding Social Work aan de hogeschool Utrecht en ik zit in mijn 2de jaar. Wat ik leuk vind om in mijn vrije tijd te doen is volleybal en creatief bezig te zijn door middel van tekenen, schilderen, kleuren. Wat ik ontzettend interessant vind is kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking, maar dit is een werkveld die ik al heel goed ken vandaar dat ik voor Durf! heb gekozen. Ik probeer met Durf! uitdaging te vinden in het met jongeren werken en een iets andere doelgroep te ontdekken dan dat ik al ken. Hiii :) Mijn naam is Hanna. Ik ben 20 jaar en ik woon op Urk. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar van de opleiding Pedagogiek aan Hogeschool Utrecht. Ik doe deze opleiding, omdat ik graag een luisterend oor wil zijn voor kinderen en jongeren. Ik hou ervan om te sporten. Ik ben net een jaar gestopt met dansen, maar dit vind ik nog steeds heel leuk om te doen. Ik ga graag uit met vrienden en vriendinnen, dus altijd zin in een feestje. Dit jaar loop ik stage bij DURF! en ik kijk er naar uit de uitdaging aan te gaan om samen met jongeren evenementen te organiseren. Ik heb er heel veel zin in!
Mijn naam is Zakaria en ik ben 18 jaar oud. ik woon in utrecht en studeer sociaal werk in  mijn 2e jaar. In mijn vrije tijd hou ik van gamen maar zeker ook van voetballen. na mijn opleiding hoop ik met jongeren te kunnen werken en ze te begeleiden in dat waar nodig. bij Durf hoop ik voor zoveel mogelijk jongeren leuke activiteiten te organiseren. 

Hey allemaal! Mijn naam is Til, 21 jaar en ik kom uit Lopik. Ik vind het erg leuk om te sporten en ga graag met vrienden naar feestjes toe. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Social Work. Komend half jaar ga ik meelopen bij DURF! en ik heb er ontzettend veel zin in! Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik het leuk vind om met jongeren te werken en om samen activiteiten te organiseren. Hierbij vind ik het fijn dat ik mijn creativiteit kan uiten. Het lijkt mij enorm leerzaam om samen te werken met een divers team van meerdere studenten van verschillende opleidingen, niveaus en leeftijden.
Hoi! Mijn naam is Sion en ik loop Stage bij Project Durf het komende jaar en ben 2e jaars student mederwerker event organisatie. Mijn doel is om hier veel leuke feestjes te organiseren. Ik ben zelf dj/producer onder de naam Marvision en vind het leuk om mijn kennis en netwerk te delen met mensen. Om dit te kunnen doen wil ik een wekelijks samenkomen met andere dj’s/producers organiseren, om van elkaar te leren en te netwerken. Hiernaast wil ik ook masterclasses gaan verzorgen van verschillende dj’s/producers uit Utrecht en omgeving. Ik heb super veel zin om alle jongeren te leren kennen en met de andere stagiaires van DURF vette events te organiseren. 
Hey! Ik ben Saartje, 25jaar en ik kom uit Utrecht. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar Social Work op de HU. De stage bij DURF vind ik leuk omdat ik zo de kans krijg om verschillende projecten en eventen te organiseren voor jongeren, zeker omdat wij hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij krijgen. 

Daarnaast vind ik het steeds leuk om met familie en vrienden te zijn en gezellig iets te drinken op een terrasje. 
Hoi! ik ben Michelle en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Leerdam. Momenteel studeer ik aan de opleiding eventmanagement op het MBO Utrecht. Ik zit in mijn derde en tevens laatste jaar van de studie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uit te gaan of een terrasje te pakken met vrienden/ familie. Ook vind ik het erg leuk om rond te reizen. Ik vind het super leuk om verschillende evenementen te organiseren voor jongeren, daarom loop ik stage bij Project DURF!. 
Hoii, ik ben Maaike, 20 jaar oud en woon in Utrecht. Momenteel studeer ik evenementenorganisatie op het MBO Utrecht. Ik zit in mijn examenjaar, daarom loop ik bij Project DURF! mijn afstudeerstage. In deze stageperiode ga ik samen met een groepje studenten een supertof evenement opzetten, namelijk een schuimparty! Ik vind het belangrijk dat er genoeg evenementen/activiteiten te doen zijn in de buurt voor jongeren, ook vind ik het super leuk om evenementen te organiseren, daarom heb ik voor Project DURF! gekozen.