Ons team

We zijn meer dan een groepje studenten. Wij zijn een diverse groep jongeren van allerlei verschillende opleidingen, niveaus, oorsprongen en ga zo maar door. Wij hebben zo ook allemaal onze eigen doelen en interesses. Zodoende hebben wij allerlei verschillende projectgroepen ingericht. De stagiaires, wij dus, hebben zich verdeeld over de volgende groepen: Sportgroep, Feestgroep, Brasseriegroep, Durf-Extra, Toast en nu vanwege Covid-19, een aantal kleinere projectgroepjes. Leer deze enthousiaste gasten en gastinnen hieronder beter kennen!

Hey,
Ik ben Boris van Lieshout en ben sinds de start van DURF! de Praktijkbegeleider. Met DURF! zorgen we voor een uitdagende leeromgeving voor studenten en brengen we samen met het werkveld de jongeren uit de wijk in beweging. Niet alleen werken we aan talentontwikkeling van de jongeren maar ook bij de studenten. Studenten krijgen veel verantwoordelijkheid in een veilige omgeving waar ze fouten mogen maken. Ze nemen eigen passies mee in hun stage en nemen de jongeren mee in hun enthousiasme. In deze constructie werken we aan een mooie toekomst van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Yooo, gappies en gappinnen, Max hier! 
Ook ik loop stage hier en ben ik de projectleider van het ‘Sportgroepje’. Ik ben 18 jaar oud en voor mij is deze stage ideaal, want ik woon zelf ook in De Meern. Misschien kom ik je dus wel is tegen! Ik studeer HBO Sportkunde (Sport, Management en Ondernemen) aan de HvA en ik zit in het tweede jaar. Daarbij mag ik deel uitmaken van het Pamoja Kenya project, het honoursprogramma van mijn opleiding. 

Ik loop het liefst de hele dag op het voetbalveld van VV De Meern, waar ik al sinds mijn 6e voetbal. Ook vind ik het hartstikke leuk om training te geven. Elkaar versterken en helpen vind ik erg belangrijk. Ik hoop dat we weer snel kunnen feesten en daarbij een biertje of een colaatje kunnen drinken! 

KEEP YOUR HEADS UP GUYS 😊!!!

Heeyhallo,
Mijn naam is Tim, een 23 jarige student van de opleiding HBO Pedagogiek.
Ik ben deel van Max zijn “sportgroepje” en ben zelf projectleider van de groep Durf-Extra op het Amadeuslyceum.
Ik ben gek op sporten en vind het leuk om met veel verschillende mensen van verschillende leeftijden te werken.
Ook ben ik gek op muziek, al ben ik beter in het luisteren dan in het maken...
Hopelijk spreek ik jullie snel!Hey JIJ!

Ik ben Anne, student Social Work (derdejaars, profiel Welzijn & Samenleving) en ik ben 23 jaar oud. 

De dingen die ik het aller-, aller-, allerliefste doe zijn koken en ontwerpen. Van deze twee dingen word ik super gelukkig! Dit combineer ik dan ook graag met mijn stage bij project DURF!.

Jongeren zijn de toekomst en ook zij mogen gehoord worden! Dat is de reden dat ik hier stageloop. 

Activiteiten organiseren voor én met jongeren in de wijken is mijn doel en daar gaan we werk van maken!

Hi, 

Mijn naam is Sara en ik ben 22 jaar. 

Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om met vrienden af te spreken en om op avontuur te gaan. :) 

Dit jaar kun je mij vinden op het Amadeuslyceum voor Durf-Extra.

Voor Kunst&Cultuur en Feest kun je ook bij mij terecht!

Hopelijk tot snel!!!

Hey allemaal! Mijn naam is Evi en ik ben 22 jaar. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar HBO Social Work aan de HU en ik woon zelf ook in Utrecht. Komend half jaar ga ik meelopen bij DURF! en ik heb er ontzettend veel zin in. De reden waarom ik voor Project Durf! heb gekozen, is omdat ik het een leuk idee vind om evenementen te organiseren voor jongeren maar ook vooral MET jongeren. Door samen te werken kun je een mooi evenement neerzetten waar ik nu al naar uitkijk. Ook vind ik het chill dat je hier veel verantwoordelijkheid krijgt dus dit is top!

Ik ben Nadia Spyrakos en volg de opleiding Pedagogiek. Ik heb twee hele lieve zusjes waar ik een hele goede band mee heb. Verder ben ik half grieks en dat is zeker te zien aan mijn achternaam;) Wat ik heel leuk vind om te doen is turnen en met vrienden afspreken. Sociaal contact is echt waar ik van geniet. Daarom ben ik ook bij Durf! stage gaan lopen. Ik vind het enorm leuk om met andere studenten en jongeren dingen te organiseren. Het blijkt ook wel dat ik het leuk vind, want dit is namelijk al mijn tweede jaar dat ik bij Durf! betrokken ben en ben nog altijd aan het genieten!Hoi,

Ik ben Thijs, 23 jaar oud en woon sinds 2020 in de prachtige stad Utrecht nadat ik het mooiste dorp van het land Barneveld (no offence De Meern) achter me gelaten heb. Ik zit in mijn tweede jaar Integrale Veiligheidskunde. Mijn hobby's zijn: het maken van woordzoekers, spelen op m’n kalimba, foto’s maken met m’n polaroidcamera, in elkaar zetten van bouwpakketten, geluidsman van een band en binnenkort ook klimmen.

Ik ben bij DURF! gekomen, omdat ik het een mooie combi vind van sociale veiligheid en arboveiligheid (vergeet die termen maar weer).

Hey, 

Ik ben Kalijn, ben 19 jaar en zit in mijn tweede jaar van HBO Social Work. Ik zit in verschillende projectgroepen die zich allemaal met andere evenementen bezighouden. Dit vind ik het fijne van Durf!, je kan jezelf op verschillende onderwerpen richten en ontwikkelen. Mijn doel is om samen met de jongeren uit de wijk leuke projecten op te zetten waar de jongeren energie van krijgen en ook trots op kunnen zijn. Verder houd ik erg van muziek maken en gezellig met vrienden af te spreken. Ook ben ik vaak terug te vinden in de keuken Groetjes,

Kalijn

Hey allemaal,
Mijn naam is Danique. Ik zit op dit moment in het 2e jaar van de opleiding pedagogiek. Ik loop op dit moment met veel plezier stage bij Project Durf. Ik vind het leuk om met jongeren te werken en vind het belangrijk dat zij gehoord worden. Ook vind ik het leuk om samen met mijn medestagiaires na te denken over hoe wij de jongerenparticipatie kunnen bevorderen, door middel van het organiseren van gave events! Ik hoop jullie snel een keertje te zien en beter te leren kennen. Tot gauw!

Hoi, Ik ben Amy de la Combé. Ik ben 23 jaar en tweedejaarsstudent Social Work op de hogeschool Utrecht. Naast mijn studie ben ik erg actief binnen het honoursonderwijs van de hogeschool Utrecht. Ik heb daarbij een hogeschool breed 2,5jarig traject genaamd Honours People, opgericht. Ik hou van een uitdaging en dat is precies een van de redenen waarom ik voor een stage bij DURF! gekozen heb.  Daarnaast krijg je hier veel eigen verantwoordelijkheid. Je bedenkt en ontwikkelt niet alleen projecten, maar je mag ze ook nog eens uitvoeren. Daar hou ik van! Om een beetje zen te worden van alle studiegerelateerde activiteiten wandel of skeeler ik graag en ik vind het ook leuk om lekker te DIY’en 😉.Ik ben Serife en ik zit momenteel in mn 2e jaar social work. Ik kijk er erg naar uit om de komende periode stage te lopen bij Durf!. Ik heb voor Durf! gekozen omdat ik het heel leuk vind om met jongeren te werken en om samen activiteiten te organiseren. Hierbij vind ik het fijn dat ik mijn creativiteit kan uiten en het lijkt me leuk om samen te werken met andere studenten!

Olaa, 

Yassin hiero, 23 jaar jong en geboren en getogen in Utrecht. Ik zit in het derde jaar sociaal cultureel werk. Ik neem deel aan het sportgroepje binnen DURF. Ik ben een echte sportliefhebber. Sta voor vele sporten open, maar voetbal is toch mijn grootste passie. Ik vind het leuk om met jongeren te werken en op een sfeervolle en gezellige manier aan de slag te gaan. Op deze manier probeer ik dan ook jongerenparticipatie aan de gang te zetten en de jongeren te enthousiasmeren.✌🏽

Groetjes, 
Yassin

Ha! 

Mijn naam is Janelle en ik ben 25 jaar! Bij de Hogeschool Utrecht focus ik me op social work en verpleegkunde en bij DURF! kan ik een stukje creativiteit kwijt! Ik kleur graag een beetje buiten de lijntjes en ontmoet graag nieuwe mensen om dat samen mee te doen! Het lijkt me prachtig om dit jaar bij DURF! af te sluiten met de opening van een nieuw sprankelend poppodium/bistro waar we weer heerlijk samen van muziek en lekker eten kunnen genieten. Let's keep our hopes up. Ik zie je daar! 😉

Hey!
Ik ben Merel en ik ben 20 jaar. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool Utrecht en ik zit nu in mijn tweede jaar.  Ik hou van koken en ik heb een bijbaantje in de horeca. Ik vind het super leuk dat ik hier ook iets met Durf! mee kan doen. Samen met de rest van de brasseriegroep gaan we een studentencafé opzetten en daar kijk ik enorm naar uit.

Yoo, Desmond hier!

Ik heb voor durf gekozen als stage omdat ze veel vrijheid bieden zodat jij jezelf kan ontwikkelen hoe jij wilt.

Tot snel!