Team 2022-2023 

We zijn meer dan een groep studenten. Wij zijn een diverse groep jongeren van allerlei verschillende opleidingen, niveaus, oorsprongen en ga zo maar door. Wij hebben zo ook allemaal onze eigen doelen en interesses. Leer ons hieronder beter kennen en controleer of jij je hiertussen ziet lopen.

Wij zijn bezig met het organiseren van evenementen. Hieronder staan de aankomende evenementen. DURF! jij een kijkje te nemen op onze evenementen?

Integrale veiligheidskunde & Eventmanagement

Wij zijn de zorgvuldige Esmee en Cilia van Integrale veiligheidskunde en de gestructureerde Daphne van Eventmanagement. Wij zorgen voor de planning en de fysieke veiligheid van de jongeren tijdens de activiteiten. 

Doe wat je niet laten kan,  maar binnen onze grenzen ;).

Social Work

Wij zijn Lizzy, Iris en Anne-Roos en wij studeren Social Work aan de Hogeschool Utrecht. Wij zijn alle drie tweedejaars studenten en lopen twee dagen in de week stage bij DURF! Bij deze stageplek ligt de focus op jongerenparticipatie en sociale cohesie binnen de wijken Vleuten-de Meern en Leidsche Rijn. De opdrachten vanuit de opleiding kunnen op een creatieve manier worden ingezet bij deze stage.

Ecologische Pedagogiek

Hi! Wij zijn Anna, Britt, Charissa, Fabiënne en Simon en wij zijn de enthousiaste pedagogen van DURF! Onze taak is contact leggen met de jongeren in de wijk. We proberen een leuke, inclusieve en veilige sfeer voor de jongeren te creëren tijdens onze activiteiten. Hierbij stellen wij het belang van de jongeren voorop.

Wij hopen jullie te zien bij één van onze activiteiten!